Taitei de casa


Reteta de la Andreea Denisa



INGREDIENTE:
4 oua
un praf de sare
faina cat cuprinde

MOD DE PREPARARE
Ouale se pun in castron , se pune sarea, 4 linguri de faina, si se omogenizeaza bine.
Se adauga faina treptat pana obtinem un aluat nu prea tare , cat sa il putem intinde cu sucitoarea.
Se imparte aluatul in 3. Se ia fiecare parte si se intinde cu sucitoarea pana va avea 3-4 mm. Apoi se pudreaza cu faina se pune pe sucitoare si cu mainile se trage orizontal pe aluat (fara sa se apese)si se rostogoleste iar apoi se trage inapoi catre noi.Facem asa de cateva ori pe fiecare parte, pana devine subtire(sa se vada prin el).
Foile de taitei se pun la uscat cam 30 -40 min. Se ruleaza foaia se taie in doua si se taie cu cutitul fasii subtiri.
Se desfac cu mana si se lasa iarasi la uscat .
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu