Reteta de la Andreea Denisa
INGREDIENTE:
200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
2 catei de usturoi
1 lingura ulei
1 lingura faina
sare
200-300 ml lapte.
MAMALIGA:
2 pahare de 250 ml apa
un pahar de 250 ml faina de malai
sare
MOD DE PREPARARE
Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.
Mamaliga: Punem apa cu sare la clocotit, cand apa clocoteste turnam in ploaie faina de malai amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.
Se serveste cu ou ochi!
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu