Reteta de la Alina Vicu
Ingrediente:
- 400 g paste melcisori (Hutton am folosit eu)
- 600 ml apa
- 150 ml compot ananas
- 120 g ciocolata alba
- 8 felii ananas (din compot)
- 4 lg cu varf fulgi de nuca de cocos
- 1/8 lgt sare
- 1/2 lgt esenta rom (optional)
Cum procedezi:
1. Pune compotul si apa si sarea intr-un vas, cand da in clocot adauga melcisorii si lasa sa fiarba 6 minute la foc mic.
2. Opreste focul, ia pastele, scurgele, pune apa rece cat sa le cuprinda, invarte o data in vas si scurge-le imediat.
3. Pune ciocolata rupta in bucati si 4 felii de ananas taiate cubulete,
amesteca usor apoi adauga 2 lg cu varf nuca de cocos si esenta de rom si
amesteca iar.
4. Pune pastele intr-un inel detasabil si lasa 5-10 min sa se
racoreasca. Pune restul de nuca de cocos deasupra si orneaza cu restul
feliilor de ananas. Luati inelul si le puteti setrvi calde sau reci.
Orice varianta ati alege, pastele sunt la fel de bune. ♥ ♥ ♥
S-aveti pofta!
Mai multe retete de la Alina gasiti pe blogul ei Bucatareala la plesneala
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu