Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori




 Reteta de la Maria Udrea

Este unul din aperitivele mele preferate. De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data asta n-am mai apucat, s-a mancat cu paine toast.

INGREDIENTE:
600 gr ton maruntit din conserva (4 cutii)
1 cutie crema de branza cu smantana (ceva fin de la Delaco)
1 ceapa rosie, mai mare
1 legatura marar
7-8 castraveciori murati
piper
boia de ardei dulce
zeama de la 1/2 lamaie
MOD DE PREPARARE:
Desfacem conservele de ton si le punem intr-o sita la scurs.
Le presam bine cu dosul unei linguri pentru a se scurge bine uleiul.
Tocam mararul marunt.
Tocam ceapa solzisori, cat de mici putem.
Castraveciorii ii tocam cubulete mici si ii stoarcem de zeama.
Amestecam totul si asezonam cu piper si boia, apoi adaugam zeama de lamaie.
Este foarte buna, putin acrisoara!
Mai multe retete delicioase de la Maria gasiti pe blogul ei Merisor si retetele ei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu