Oua marinate

Reteta de la Janet Frunza
Ingrediente:

-6 oua fierte,vartoase
-2 linguri pasta de tomate
-1 lingura pasta de ardei gras
-6 bucati de hamsii
-100 ulei floarea sorelui+100 ulei de masline Costa D’Oro
-o lingurita de zahar
-o legatura de patrunjel verde
-un catel de usturoi
-un varf de cutit de piper proaspat macinat

Ouale fierte,vartoase,le curatam de coaja si le punem in vasul in care vrem sa facem marinarea.
Intr-un bol punem pasta de tomate si ardei,usturoiul tocat marunt,zaharul,hamsiile si partunjelul, deasemenea tocat marunt si piperul. Sare nu mai punem ca pestele este sarat.
Peste toate astea, adaugam uleiul si amestecam usor.
Tot amestecul il turnam peste oua. Acoperim vasul si punem la frigider pentru 24 de ore.
Cand le servesti, scurgi uleiul si folosesti sosul care este grozav!
Cand o sa mai fac, o sa pun usturoi si mai putin si o sa adaug si o ceapa rosie taiata pestisori.

Mai multe retete delicioase si foto pas cu pas de la Janet, gasiti pe blogul ei In bucatarie la Janet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu