Fursecuri cu crema de ciocolata si scortisoara


Reteta de la Alina Vicu

Ingrediente:

550 g faina
1 ou mediu
90 g zahar
100 g crema de ciocolata
170 ml lapte
50 ml ulei
1 lgt scortisoara
1/2 lgt bicarbonat
1 lgt otet


Cum procedam:
1. Punem 400 de grame de faina intr-un bol, adaugam restul ingredientelor si framantam. Adaugam pe parcurs faina ramasa si framantam energic timp de 5-10 minute.
2. Impartim aluatul in doua, apoi formam cate un cilindru din care taiem bucati cat de cat egale.
3. Formam bilute, pe care le punem intr-o tava tapetat cu hartie de copt si le apasam cu o furculita.
4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190 grade celsius timp de 8-10 minute.

Nota!!!
1. Reteta cremei de ciocolata o gasiti AICI sub denumirea de crema 2.
2. Puteti da biscuitii prin zahar sau nuci macinate.
3. Puteti face intinde aluatul si sa decupati sub diferite forme.
3. Ii puteti umple cu gem.
Eu am facut o tava decupati si o tava bilute. :)


Mai multe retete de la Alina gasiti pe blogul ei Bucatareala la plesneala


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu