Biscuiti Crocanti Cu Malai


Reteta de la Anamaria Cook

- 240 g malai
- 250 g unt
- 200 g faina
- un ou
- 140 g zahar pudra
- un pumn fulgi de ovaz

Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.
Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu palma peste fulgii de ovaz. Asezati biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 10-15 minute.
Cand ii veti scoate din cuptor biscuitii vor fi putin moi dar se vor intarii si vor devenii foarte crocanti cand se vor racii.
Eu am facut jumatate din aluat cu fulgi de ovaz si cealalta jumatate i-am ornat doar cu putin icing. Ii puteti lasa si simpli sunt la fel de deliciosi in ambele variante.
POFTA BUNA!!!

Mai multe retete de la Anamaria gasiti pe blogul ei Gatiti cu spor 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu