Torturi cu biscuiti si nuca de cocos



 Reteta de la Andreea Denisa

BLAT:
150 gr biscuiti cu cacao
4-5 linguri lapte

CREMA:
400 ml lapte
4 linguri gris
4 linguri zahar
4 linguri nuca de cocos
colorant
Pentru ornat folosim ciocolata: 100 gr ciocolata, 50 ml frisca lichida.

MOD DE PREPARARE
Biscuitii se macina si se amesteca cu lapte , si luam din compozitie si punem in forme.
Se pune la fiert laptele, grisul, zaharul, pana incepe sa se ingroase. Punem apoi nuca de cocos si mai lasam pe foc 3-4 min. Crema calda se imparte in doua, parte ramane alba, iar o parte o coloram. Se poate colora si cu altceva, de exemplu, o lingurita de ness, sau nesquick..
Peste biscuiti se pune crema colorata, apoi cea alba si se da la frigider pana se intareste, apoi se orneaza dupa cum se doreste.

Multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes\

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu