Reteta de la Margareta Cismasiu
Ingrediente:
170 gr unt,200 gr zahar,2 oua,500 gr faina,4 ling gris,1 ling bicarbonat,500 gr mixt de fructe uscate,zahar vanilat,coaja de portocala.
Mod de lucru:
Untul se mixeaza cu ouale si zaharul.Se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu o spatula.La urma se adauga mixul de fructe uscate.Rezulta un aluat moale.Se fac bilute cu mana care se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se turtesc usor cu mana.Eu am pus gramajoare cu lingurita.Se dau la cuptorul incins aproximativ 15 min.Sunt gata cand incep sa se rumeneasca deasupra.Se scot pe o tava si se lasa la racit.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu