Bomboane cu biscuiti si ricotta

Reteta de la  Andreea Mohorea

Ingrediente ( pentru 20 bomboane )

100 gr ciocolata
15 gr unt
100 gr biscuiti ( tip Petit-Beurre )
50 gr branza ricotta
1 lingura cu lapte
cacao
fulgi de nuca de cocos
Mod de preparare:


Rupem ciocolata in bucati si o topim impreuna cu untul.Cand s-a topit complet ,inchidem focul.
Biscuitii ii sfaramam cat mai fin posibil si ii amestecam cu ciocolata calda.
Adaugam ricotta ,lingura cu lapte si continuam sa amestecam.
Punem compozitia obtinuta,in frigider pentru 20 minute.
Dupa repaus ,formam din compozitie bomboane de marimea unei nuci.
Jumatate le-am dat prin cacao si jumatate prin fulgi de nuca de cocos.
Se servesc imediat sau se tin la frigider pana in momentul servirii.( cu cat vor sta mai mult la frigider cu atit vor fi mai bune ) .

POFTA BUNA !!!

Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu