Tartine cu somon si crema de spanac


Reteta de la Camelia Bizadea 

1/2 ceasca lapte
1 lingurita faina
1 cubulet de unt
felii de somon afumat
1/2 punga spanac congelat
1 bagheta
1 ceapa
1 lamaie
un praf de sare
un praf de piper
1 catel usturoi tocat marunt

Tocam ceapa si o calim in unt pana devine aurie.
Amestecam spanacul cu faina si laptele pana devin omogene.
Turnam peste ceapa calita si lasam la fiert pana se ingroasa,
adaugam sarea,piperul si usturoiul tocat marunt.
Pasta obtinuta se lasa la racit.

Pe bruschete intindem un strat uniform de spanac,
peste care asezam cate o bucata rulata de somon afumat.
Stropim cu suc dintr-o lamaie proaspata .
Ornam cu coaja rasa de lamaie ..

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu