Crizanteme din ananas


Reteta de la Janet Frunza

-250 gr margarina unirea
-25 gr drojdie
-250 g lapte batut
-o lingurita de zahar
-un praf de sare
-faina sa ne iasa un aluat usor de modelat
-visine din visinata
-2 cutii de compot de ananas rondele.
-un ou pentru uns 

Intr-un bol desfacem drojdia cu zaharul.Adaugam laptele batut si margarina topita,dupa care adaugam faina amestecata cu sarea.
Framintam 10 min,apoi acoperim cu un prosop de bucatarie si lasam la crescut cam o ora.
Este un aluat deosebit defraged.
Dupa ce aluatul a crescut,il punem pe masa de lucru si il  impartim in 3.
Intindem cate o foaie mai subtire dupa care o taiem fasii inguste.
Cu aceste fasii imbracam rondelele de ananas care intre timp au stat la scurs.
Apoi le punem intr-o tava unsa usor cu margarina ,ungem fisiile de aluat cu ou batut si ca mot...cite o visina din visinata,punem la cuptorul incins pana se rumenesc frumos,cam 15-20 de min.

Este un desert si aspectos si gustos! 

Mai multe retete delicioase si foto pas cu pas de la Janet, gasiti pe blogul ei In bucatarie la Janet




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu