Clatite japoneze OKONOMYAKI


Reteta de la Cosmina Oana Chiriac


Pt. 2 portii:
- frunzele de la 4 cepe verzi mai mici se taie marunt
- 1 ou intreg
- 2 ling. mari de faina
- ¼ cana de apa rece
- ½ varza – frunze taiate marunt + sare
- cascaval ras
- 10 felii de bacon feliate subtire
- putin unt pt prajit

Se amesteca ingredientele de mai sus, se sareaza, se adauga piper si cimbru + cascaval ras. Compozitia se imparte in 2 parti egale.

Se incalzeste tigaia, se topeste putin unt apoi se prajesc feliile de bacon si se scot pe un servetel. Apoi se adauga compozitia care se prajeste pe ambele parti iar baconul se aseaza deasupra si se mai intorc o data.


Deasupra se poate pune un sos din maioneza cu sos de rosii.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu