Reteta de la Andreea Mohorea
200 gr biscuiti simpli
150 gr unt
200 gr ciocolata neagra
fulgi de cocos ( pentru decor)
cacao ( pentru decor)
Mod de preparare:
Se rupe ciocolata in bucati mici si se pune intr-o tigaie.Se adauga untul si se topesc impreuna la bain marie,apoi se lasa la racit.
Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol.Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se amesteca toate ingredientele foarte bine.
Din compozitie se formeaza bilute.La fiecare biluta punem cate o scobitoare.
Jumatate din bilute le dam prin fulgi de cocos si jumatate prin cacao.
Se dau la frigider pana in momentul servirii.
Pentru decor,fulgii de cocos si cacaua se pot inlocui cu alune ,nuca,fistic...dupa preferintele fiecaruia.
Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC
eu am reteta asta sub numele de tiribombe de foarte multi ani
RăspundețiȘtergerecred ca merge de minune si cu nuci prajite! Super!
RăspundețiȘtergere