Cartofi in crusta de mustar


Reteta de la  Andreea Mohorea

Ingrediente:

1,5 kg cartofi
3 linguri mustar
5 linguri ulei
sare
piper
busuioc uscat

Mod de preparare:

Curatam cartofii de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi . Ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru 15 minute.
Intr-un bol mai mic punem mustarul .Adaugam uleiul putin cate putin si amestecam bine.
Punem sare si piper dupa gust,putin busuioc uscat si amestecam in continuare .
Cand s-au fiert cartofii,ii scurgem de apa si ii amestecam bine cu sosul de mustar.
Ungem un vas pentru cuptor cu ulei ,punem cartofii si dam la cuptorul incins in prealabil la 220 grade pana se rumenesc frumos.
Se servesc calzi .

Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu