Pepene galben cu fructe de padure



Reteta de la Janet Frunza

Ingrediente:

-un pepene galben de 1,500 gr
-150 ml+50 ml vin alb
-un pachet de gelatina alba
-0 lingura de zahar
-100-150 gr fructe de padure
Mod de lucru:

Se taie pepenele pe din doua si se curata de seminte.Gelatina se pune la inmuiat in 50ml de vin.
zaharul si restul de vin,se pun pe foc,amestecand,pana se topeste zaharul.
Cand s-a topit zaharul,se trage de pe foc,se adauga gelatina,amestecand bine pana se dizolva.
Fiecare cupa de pepene se umple cu fructe de padure si peste,se adauga vinul cu gelatina.
se da la rece,cel putin 2 ore,apoi se portioneaza.Este usor de facut si ne-am ales cu un cocktail de fructe!Ar da bine la o masa festiva!

Mai multe retete delicioase si foto pas cu pas de la Janet, gasiti pe blogul ei In bucatarie la Janet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu