Pastrav la tava


Reteta de la Adina Teodorovici


Am facut ceva buuuun-pastrav la tava- si n-a fost cu oaseee :Yeeee:)))Sau poate s-au inecat in vin:))

Pastrav file- ca e mai simplu
2 Rosii mari,decojite - din conserva
1 Ceapa
Ulei
Condimente
1 pahar si jumatate de vin (eu am pus Roze,trebuia alb)
Legume
3 Felii lamaie

Am pus pestele la dezghetat
Legumele NETUNATE:)) le-am pus intr-o tava pe aragaz/merge si tigaie:)), si le-am dinstuit 10 minute cu ulei,apoi am pus vinul si ceapa,si le-am mai tinut pe foc mic 7-8 minute;
Rosiile le-am taiat bucati mai mari si le-am pus peste legume
Pestele s-a dezghetat. Legumele le-am pus in alta tava,iar deasupra am pus pestele; Deasupra de peste am pus feliile de lamaie.
Am lasat pestele la foc mic 30 de minute,iar apoi l-am intors.Dupa, l-am mai tinut 10 minute in cuptor.  Si gata!!Si Yammy!

Mai multe retete delicioase de la Adina gasiti pe blogul ei Let`s get cooking

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu