Reteta de la Alina Vicu
Ingrediente: 2 oua
180 g zahar brun
130 g faina de grau
1 si 1/2 lg seminte de pin
6 felii de ananas din compot
Cum procedam:
1. Separam albusurile de galbenusuri.
2. Batem albusurile spuma cu 3/4 din cantitatea de zahar si galbenusurile cu restul de zahar. Mixam pana isi dubleaza/tripleaza volumul.
3. Cu ajutorul unei spatule amestecam galbenusurile cu albusurile.
4. Apoi cernem in compozitie faina si semintele de pin si incorporam cu ajutorul unei spatule.
5. Intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt punem ananasul felii, apoi turnam compozitia.
6. Introducem in cuptorul preincalzit 5 min la 200°C, si 45 min la 180°C. Totusi facem testul cu scobitoarea ;)
Mai multe retete de la Alina gasiti peblogul ei Bucatareala la plesneala
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu