Crema de portocale




Reteta de la Alina Vicu

Ingrediente:

4 oua
1/2 cana zahar
sucul de la 1 si 1/2 portocala
coaja de la 2 portocale
25 g unt
3 si 1/2 lg faina de orez expandat

Mod de preparare:
1. Intr-un vas, pe baie de aburi, batem continuu ouale cu zaharul pana cand compozitia se ingroasa si se deschide la culoare.
2. Dupa ce s-au ingrosat punem sucul de portocala, amestecam, apoi punem si untul. Din acest moment mai lasam vasul pe aburi cam 5 minute. Nu va opriti din invartit ;)
3. Luam vasul de pe aburi si incorporam faina de orez si coaja de portocala. Si gata-i crema! Incomparabil mai buna decat cele din comert!

Nota!
Faina de orez expandat nu necesita preparare termica ;)

Mai multe retete de la Alina gasiti peblogul ei Bucatareala la plesneala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu