Tomini la gratar



Reteta de la Diana Duca

Tomino este o branza de capra cu un miros foarte puternic dar care la gratar este deosebit de buna cu mijlocul cremos si parfumat. Si daca ii aranjati o intalnire cu o felie de speck veti obtine un rezultat mai mult decat satisfacator.
Ingrediente:
- 2 tomini
- 2 felii de speck
- 2 felii de prosciutto crudo
- valeriana si rucola
- glassa de otet balsamic
- sare, piper
- ulei de masline

Inveliti fiecare tomino in speck. Incingeti bine gratarul si coaceti branzica 3-4 minute pe fiecare parte.
Intre timp faceti rulourile din prosciutto crudo umplute cu valeriana si rucola .Inainte de a le rula, sarati si piperati usor, adaugand cateva picaturi de glassa de otet balsamic.

Serviti branza imediat cat este calda cu ruloul de prosciutto si cu salata din rucola si valeriana stropite cu ulei de masline si zeama de lamaie.

Et voilà...un dish rapid, gustos si aratos.

Mai multe retete de la Diana gasiti pe blogul ei Disturbingly Delicious


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu