Reteta de la Fortan Simona Ana
Ingrediente:
8 oua
230 g faina
250 g unt
1 l lapte caldut
2 linguri apa
250 g zahar
1 estenta vanilie
Topim untul si se lasa la racit.
Amestecam galbenusurile cu zaharul, apa si esenta de vanilie.
Adaugam untul racit.Apoi adaugam laptele caldut.
Cernem faina si o amestecam in compozitie cu o spatula.
Adaugam galbenusurile batute spuma.
Folosim o tava tapetata cu hartie de copt si punem compozitia in ea timp de o ora la foc mediu.
Se lasa la racit in tava si apoi se taie.
Simplu si bun.
8 oua
230 g faina
250 g unt
1 l lapte caldut
2 linguri apa
250 g zahar
1 estenta vanilie
Topim untul si se lasa la racit.
Amestecam galbenusurile cu zaharul, apa si esenta de vanilie.
Adaugam untul racit.Apoi adaugam laptele caldut.
Cernem faina si o amestecam in compozitie cu o spatula.
Adaugam galbenusurile batute spuma.
Folosim o tava tapetata cu hartie de copt si punem compozitia in ea timp de o ora la foc mediu.
Se lasa la racit in tava si apoi se taie.
Simplu si bun.
la aceasta prajitura un se foloseste faina?
RăspundețiȘtergereba da, 230g scrie la inceput :)
ȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
ȘtergereLa final cred ca este vb de albusrile batute spuma...nu? Multumesc !
RăspundețiȘtergerecu siguranta este vb despre albusuri:)
Ștergere