Mini cheesecake


Reteta de la Fortan Simona Ana

Ingrediente:

Blat de biscuiti:
200 gr biscuiti
150 gr unt
O lingura zahar pudra

Crema:
350 gr crema de branza de vaci (orice crema fina de branza )
200gr frisca batuta
150gr smantana 20%grasime
Un pliculet gelatina
100 gr zahar
Zeama de la o lamaie
Bomboane de ciocolata pentru décor.

Mod de preparare:
Biscuitii se dau prin robot si se amesteca cu untul topit si zaharul. Compozitia se pune in tavi de mini tarte (se poate pune si intr-o tava de tarta mare).
Se apasa bine compozitia in tava si se da la rece.
Crema:
Crema de branza se amesteca bine cu o spatula impreuna cu zaharul.
Se adauga samantana.
Frisca lichida se bate cu mixerul si se incorporeaza in crema de branza.
Se adauga zeama de la lamaie.
Gelatina se dizolva in putina apa si se pune in compozitie.
Crema se pune in forma de tarta peste blatul de biscuiti si se da la rece 2 ore.
Se decoreaza cu bomboane de ciocolata.

Mai multe retete de la Simona gasiti pe blogul ei www.forta-n-bucate.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu