Negresa cu nuci


Reteta de la Daniela Rada

Ingrediente:
4 oua
250 gr margarina
1 cana lapte
2 cani zahar
1 praf de copt
1 lingura cacao
300 gr faina
100 gr nuca
Glazura:
30 gr margarina
3 linguri de zahar
1 lingura cacao
4 linguri de apa
Se fierb impreuna si se pune peste prajitura coapta.

Se pune margarina,laptele,zaharul si cacaua intr-o cratita si se fierb aprox. 5 minute.
Se ia de pe foc; intre timp se bat cele 4 albusuri spuma.
Peste albusurile batute se pune compozitia fiarta in care adaugam galbenusurile amestecand continuu.
La final adaugam faina si praful de copt.
Compozitia se pune intr-o tava unsa iar pe deasupra se pun samburii de nuca.
Cand este coapta se pune pe deasupra glazura calda.
POFTA BUNA!

Mai multe retete delicioase de la daniela gasiti pe blogul ei, Daniela Rada in bucatarie

Un comentariu:

  1. imi poti schimba adresa blogului te rog???? noul blog este http://danielarada.wordpress.com/ multumesc

    RăspundețiȘtergere