Banana bread/ Chec cu banane


Reteta de la Carmen Tobias

Ingrediente( o tava):

-2 banane fara coaja si pisate cu furculita
-175 g faina
-150 g zahar brun (eu am pus 100, si imi pare cam dulce)
-2 lingurite praf de copt
-o lingura coaja de lamaie si portocala rasa
-25 g nuci pisate grosier (cu un cutit)
-50 g merisoare uscate( sau alte fructe acrisoare)
-5-6 linguri suc de portocale
-2 oua
-150 ml ulei de floarea soarelui

Preparare:

-ingredientele solide se amesteca, la fel si cele lichide. Pe urma incorporam mixul solid in cel lichid si amestecam usor pana la omogenizare.
-dam compozitia obtinuta la cuptor pentru 60 de minute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Checul se serveste racit complet. Este usor umed si foarte, foarte aromat.

Mai multe retete si alte minunatii handmade gasiti pe blogul My world in a jar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu