Nectarine coapte cu miere şi bezea


Reteta de la Andreea Pintea

Ingrediente

4 nectarine
3 linguri miere
câteva alune de pădure
1 albuş
2 linguri zahăr pudră

Preparare

Se preîncălzeşte cuptorul la 180 grade. Nectarinele foarte bine coapte le spălăm şi le tăiem în jumătăţi. Le aşezăm într-o tavă unsă cu unt. Le stropim cu miere şi apoi aşezăm alunele de pădure în mijlocul fiecărei nectarine. Batem din albuş o spumă tare şi apoi adăugăm zahărul şi batem bezea. Aşezîm bezeaua peste fiecare nectarină şi băgăm totul la cuptor. Le lăsăm aproximativ 30 de minute până când bezeaua este frumos aurită.

Le servim călduţe sau reci, după preferinţe. Sunt delicioase alături de o cupă de îngheţată cu aromă de vanilie.

Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei andreeapintea.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu