Filé de vitel cu sos de smantana si boabe de piper


Reteta de la Judy Elisabeta Fat    

Pentru aceasta reteta minunata si rapida avem nevoie de : 2 bucati de filé de vitel gros de 2 cm circa,cateva boabe de piper alb daca se poate , 250 g smantana dulce ,50 g lapte , 50-60 ml brandy , ulei de masline , unt , sare.Infierbantam impreuna untul cu uleiul ,adaugam carnea , boabele de piper si la foc mare prajim circa 5 minute pe o parte si 5 pe cealalta (recomand sa fie intoarse cu ajutorul a doua palete ,nici intr-un caz cu furculita ).
Scoatem carnea si o tinem la cald.
Adaugam brandy-ul la ulei si unt si lasam sa se evapore timp in care amestecam smantana , laptele si putina sare intr-un vas.
Adaugam smantana si lasam sa se ingroase putin amestecand continuu.
Se feliaza carnea si se serveste cu sos.
Pofta buna !!!

Mai multe retete delicioase de la Judy gasiti pe blogul De toate       



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu