Reteta de la Angela Lapadat
Ingrediente:- 1 ceapa rosie
- 4 ciocanele de pui
- 1 lingurita oregano
- 1 lingurita patrunjel
- 2 catei usturoi
- ½ lingurita otet de mere
- 1 dovlecel
- 1 conserva rosii cuburi (decojite)
- 1 conserva fasole rosie
Incingem putin ulei de masline intr-un vas, care mai apoi poate fi introdus in cuptor, adaugam ceapa tocata si o calim pana se inmoaie. Indepartam ceapa si prajim ciocanelele de pui, pe care le-am condimentat cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Amestecam conserva de rosii cu oregano, patrunjel, usturoi pisat, otet, sare si piper. Adaugam in aceasta mixtura dovleceii cubulete si ceapa prajita si turnam totul peste ciocanelele ptajite.
Acoperim vasul cu un capac si introducem la cuptor circa 30 minute, dupa acest timp indepartam capacul, presaram deasupra boabele de fasole si mai lasam la cuptor 10 minute.
Pofta Buna!
Mai multe retete delicioase de la Angela gasiti pe blogul Delicious Flavours
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu