Reteta de la Judy Elisabeta Fat
3 galbenusuri , 120 g zahar , 150 g branza mascarpone , 250 g lapte , o lingura de miere , 150 g capsuni , 8 g gelatina.
Batem galbenusurile cu zaharul pana devine o crema fina,incalzim laptele(dar nu fierbem),adaugam in lapte gelatina hidratata in prelabil in putina apa si amestecam pana se dizolva gelatina.
Adaugam branza ,amestecam bine ,lasam la racit si o impartim in doua.
In prima crema adaugam capsunile spalate si taiate cuburi mici,iar in a doua mierea.
Impartim crema cu miere in 4 cupe in mod egal si peste aceasta adaugam si crema cu capsuni.
Lasam la frigider cateva ore ,rasturnam pe farfuri si ornam cu capsuni si eventual frunze de menta.
Pofta buna!!!
Mai multe retete delicioase de la Judy gasiti pe blogul De toate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu