Chifle umplute

Reteta de la Madalina Marin

2 chifle graham
* 1 cârnat
* cartofi prăjiţi
* 1 ou
* caşcaval
* cremă fină de brânză
* unt
Chiflelor li se taie căpăcelele şi se scobeşte conţinutul cu o linguriţă. Se pun câteva bucăţele de unt în interior, apoi se ung cu cremă de brânză. Oul crud se bate bine, apoi se amestecă cu cartofii prăjiţi, cârnatul prăjit şi el şi caşcaval ras. Se umplu chiflele cu compoziţia pregătită, apoi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor pentru 15 minute.

Se servesc cu salată de roşii şi castraveţi cu mărar.

Poftă bună!



Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Madalinei, www.madicuisine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu