Brownie cu crema de branza



Reteta de la Georgiana Grigorescu
Ingrediente:
3 oua
150 g zahar
187 g unt
150 g ciocolata cu minim 50% cacao
130 g faina
40 g nuci tocate
70 g biscuiti digestivi
un praf de sare
esenta portocale
200g crema de branza
100 g unt
un plic zahar vanilat
100 g zahar pudra
ciocolata pentru ornat

Mod de preparare:
Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate , biscuitii maruntiti si apoi faina. Amestecam totul bine pana obtinem o compozitie fluida.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins aproximativ 20-25 minute. Lasam prajitura sa se raceasca in tava, este frageda si se rupe usor.
Este foarte buna si asa simpla.
Pentru crema de branza mixam untul cu crema de branza, zaharul vanilat si zaharul pudra.
Asezam aceasta crema peste prajitura rece si ornam cu ciocolata topita.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu