Reteta de la Andreea Denisa
INGREDIENTE
4 pulpe superioare de pui
condiment tandoori
sare
piper
putin colorant rosu praf
4-5 linguri de iaurt de casa
2 dovlecei
300-400 gr
legume mexicane
putin ulei
MOD DE PREPARARE
Pulpele
fara piele se condimenteaza cu sare, piper, condiment tandoori,
colorant , adaugam iaurtul si omogenizam. Lasam carnea la frigider cel
putin 30 min.
Am
pus carnea in tigaie si al last-o la foc mic cu capac pana aproape a
scazut de tot , am luat capacul si am lasat-o la rumenit putin.
Legumele mexicane se trag la tigaie cu putin ulei si se condimenteaza cu sare si piper.
Dovlecelul
se curata , se taie in doua , se scot semintele si se umple cu legume.
Jumatatile de dovlecel umplute se pun in tava de yena cu putina apa , se
acopera cu folie si se dau la cuptor 20 min, pana se inmoaie
dovlecelul.
Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu