Fursecuri cu susan (de post)


Reteta de la Margareta Cismasiu

Aceste fursecuri mi-au intrecut toate asteptarile.Sunt crocante la exterior si pufoase la interior,fragede,aromate,gustoase, se fac repede si,pe deasupra,sunt de post.

Ingrediente:
250gr margarina,1/2 cana ulei,1 cana zahar,1 cana apa,1 ling praf de copt,11/2 cana seminte de susan,faina cat cuprinde (aprox.1 kg),coaja de portocala,zahar vanilat.

Mod de lucru:
Se topeste margarina la microunde si se amesteca cu zaharul,uleiul,apa si 1/2 cana susan prajit in prealabil.Se adauga praful de copt,zaharul vanilat,coaja de portocala.La urma se adauga faina atat cat sa rezulte un aluat legat,un pic mai moale.
Se da la frigider 30 min.Se modeleaza mingiute care se tavalesc prin restul de susan.Se pun in tava tapetata cu hartie si se coc in cuptorul incins dinainte pana se rumenesc frumos.

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti  pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu