4-5 linguri faina
un praf de sare
1 lingura zahar
un ou
si lapte cat cuprinde sa facem un aluat de clatite nici prea lichid nici prea gros.
UMPLUTURA:
300-400 gr branza de vaci
4-5 linguri de zahar
esenta de vanilie
MAI AVEM NEVOIE DE:
ulei pentru uns tigaia
unt pentru unt tava
3 oua
4-5 linguri smantana.
MOD DE PREPARARE
Punem intr-un vas faina, sarea, zaharul si oul si adaugam laptele pe rand pana obtinem aluatul de clatite.Se unge tava cu ulei si se fac clatitele.
Branza se amesteca cu zaharul si esenta de vanilie , se umplu clatitele si se impacheteaza si se pun in tava de yena unsa cu unt.
Peste se pun galbenusurile de la cele 3 oua amestecate cu smantana si deasupra punem albusurile batute spuma.
Se dau la cuptor pana se rumeneste spuma.
Multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu