Reteta de la Margareta Cismasiu
Ingrediente:
6-8 cartofi,250 gr sunca presata,250gr cascaval,2 ling smantana,1 ou,sare,piper
Mod de lucru:
Cartofii intregi se spala bine si se pun la fiert in coaja.Dupa ce s-au fiert si racit,se curata de coaja si se taie rondele.Se unge cu unt un vas de yena si se pune un rand de felii de cartofi.Deasupra se pun feliile de sunca,apoi cascavalul taiat felii.Se pune inca un rand de felii de cartofi,apoi iar sunca si cascaval.Ultimul rand sa fie cartofi.Peste fiecare rand de cartofi se presara un pic de sare si piper.Smantana se bate cu oul si se toarna desupra.Se intinde, astfel incat sa acopere ultimul strat de cartofi.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu