Cartofi cu sunca si cascaval


Reteta de la Margareta Cismasiu

Un gust deosebit,aspect placut care te motiveaza sa pregatesti iar si iar si nu te saturi niciodata.

Ingrediente:
6-8 cartofi,250 gr sunca presata,250gr cascaval,2 ling smantana,1 ou,sare,piper

Mod de lucru:
Cartofii intregi se spala bine si se pun la fiert in coaja.Dupa ce s-au fiert si racit,se curata de coaja si se taie rondele.Se unge cu unt un vas de yena si se pune un rand de felii de cartofi.Deasupra se pun feliile de sunca,apoi cascavalul taiat felii.Se pune inca un rand de felii de cartofi,apoi iar sunca si cascaval.Ultimul rand sa fie cartofi.Peste fiecare rand de cartofi se presara un pic de sare si piper.Smantana se bate cu oul si se toarna desupra.Se intinde, astfel incat sa acopere ultimul strat de cartofi.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti  pe blogul ei Retete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu