Briose cu branzeturi



Reteta de la Roxana Ciobanu

Ingrediente:

4 oua
5 linguri ulei
5 linguri iaurt
60 gr cascaval
40 gr parmezan
100 gr telemea de vaca
60 gr cas de oaie
6-7 linguri faina
1 lingurita praf de copt
sare
piper
marar verde

Mod de preparare:
Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare.
Incorporam uleiul apoi iaurtul.
Branzeturile le dam toate pe razatoare.
Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca.
Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper.
Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.
Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus.
Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.
Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim.
Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...

Mai multe retete delicioase de la Roxana gasiti pe blogul ei, Rocsy in bucatarie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu