Vinete umplute cu carne


Reteta de la Margareta Cismasiu

Toata vara ne-am rasfatat cu preparate din vinete.Nelipsita salata de vinete,musacaua si vinetele umplute sunt doar cateva din deliciile pe care le pregatesc destul de des.
Iata cum fac vinetele umplute:
Vinetele le curat partial de coaja,le tai in jumatate pe lungime si scobesc miezul.
Carnea tocata impreuna cu ceapa taiata marunt o pun la calit.Adaug sare,piper,busuioc.Miezul vinetelor il toc si-l adaug la carne impreuna cu un ou crud.Cu aceasta compozitie umplu vinetele,deasupra pun rondele de rosii,usturoi pisat si torn smantana din abundenta.Apoi le dau la cuptor pana se rumenesc.Sunt delicioase.Nu am trecut cantitatile,pentru ca variaza in functie de cate vinete doriti sa faceti,cat sunt de mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu