SHAORMA LIGHT APOCALIPTICA




Reteta de la Daniela Tamas

Ăla nu-i FINAL fără shaorma!(pt.2 persoane)
Deci:
- 4 lipii libaneze
- 300 gr.piept de pui făşii
- o cutie brănză Almette
- hrean cu maioneză după preferinţă
- 300 gr.cartofi feliaţi pt. prăjit
- frunze de salată verde
Începem cu pieptul de pui: de prăjeşte binişor, sărat şi piperat pe ambele părţi. Se scoate într-o farfurie caldă şi se păstrează acoperit.
Prăjim cartofii pai (din ăia congelaţi) că se prăjesc frumos şi repede că n-avem timp....vine FINALUL, nu? Îi scoatem pe o farfurie în care am aşezat un şervet de hârtie (că nu putem să mergem ACOLO cu colesterolul mare).
Într-o tigaie neaderentă încălzim lipiile.
Ungem fiecare lipie cu un strat de brânză,punem peste pasta de hrean, piept de pui, salată verde tăiată fâşii. Rulăm, mâncâm imediat şi cu pofta românească recunoscută pentru shaorma!
Să ne-ntâlnim sănătoşi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu