Fursecuri cu ciocolata de post


Reteta de la Roxana Ciobanu

Ingrediente:

200 gr margarina la pachet
250 gr zahar
200 gr ciocolata amaruie
60 gr nuci
1 lingurita bicarbonat
300 gr faina
1 esenta vanilie
coaja de lamaie rasa

Mod de preparare:
Amestecam intr-un bol margarina cu zaharul cu o paleta, cat sa se topeasca putin cristalele de zahar.
Adaugam esenta si coaja rasa de lamaie.
Incorporam faina si bicarbonatul.
Nucile le maruntim si le punem in bol.
Ciocolata o taiem cubulete mici si o amestecam bine in compozitia de mai sus.
Compozitia obtinuta o invelim in folie alimentara si o dam la frigider pentru circa 20 de minute.
Tapetam o tava cu hartie de copt.
Rupem bucatele de aluat, formam bilute si le punem in tava, cu putina distanta intre ele.
Le bagam in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Le coacem intre 10-15 minute, nu mai mult ca se rumenesc prea tare si devin prea crocanti.
Cand sunt gata ii scoatem si ii lasam sa se raceasca.
Ii pastram intr-o cutie.


Mai multe retete delicioase de la Roxana gasiti pe blogul ei, Rocsy in bucatarie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu