Budinca de paste cu branza la cuptor


Reteta de la Daniela Rada

Ingrediente:

500 g paste
4 oua
250 g branza dulce
200 g branza telemea
1/2 cana de lapte
5-6 linguri zahar
esenta de vanilie



Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-un vas se bat bine cele 4 oua cu zaharul.
Se adauga branza dulce, telemeaua rasa, esenta de vanilie si laptele si se amesteca bine.
Punem pastele peste compozitia de branza si le amestecam.
Ungem cu unt un vas de yena si punem compozitia in el.
Dam la cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

POFTA BUNA!

Mai multe retete delicioase de la daniela gasiti pe blogul ei, Daniela Rada in bucatarie

2 comentarii:

  1. Eu am folosit si urda. :) E la fel de gustoasa. Si cel mai buna a iesti cu paste tagliatelle, e mai compacta, sa zic asa.

    RăspundețiȘtergere