Biscuiti cu migdale si cacao

Reteta de la Voinea Georgiana si Iolanda      

Exista multe retete de biscuiti, noi am ales una care are la baza un aluat simplu de facut. Ii poti servi dimineata la cafea sau pur si simplu cand ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente: (pentru 2 tavi de aragaz)

250 gr unt
100 g zahar fin
300 gr faina
1 varf de bicarbonat
1 esenta de migdale
5 linguri cacao
fulgi de migdale pentru decor

1. Se amesteca untul cu zaharul pana devine spuma si se adauga esenta.
2. Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu si cacaoa. Se framanta bine aluatul cu mana pana devine omogen.
3. Se pune la frigider pentru 30 de minute.
4. Pregatim o tava in care punem hartie de copt si dam drumul la cuptor. Scoatem aluatul si il intindem, decupam diferite forme si le aranjam in tava.
Deasupra punem 1/2 lingurita fulgi de migdale si presam putin.
5. Se da tava la cuptor pentru 15 minute la foc moderat. Se pot pastra intr-o cutie inchisa etans pentru cateva zile.
Pofta buna!

 Mai multe retete delicioase de la Georgiana si Iolanda gasiti pe blogul Sisters Kitchen    
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu