Pagini

Paste cu sos de rosii si busuioc



Reteta de la Voinea Georgiana si Iolanda     


Din seria reţetelor rapide, astăzi avem în meniu aceste paste extrem de gustoase.Enjoy !

Ingrediente:
350 paste spirale
8 roşii
2 căţei de usturoi
1 mână de busuioc proaspăt
3-4 linguri de parmezan
sare, piper
2 linguri ulei de măsline

1. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt fierte, se scot într-o sită şi se trec printr-un jet de apă rece. Se pun deoparte.
2. Încingeţi uleiul într-un wok, adăugaţi roşiile, usturoiul şi busuiocul tocate mărunt.
3. Lăsaţi amestecul la foc moderat timp de 15-20 de minute, până când roşiile se înmoaie. Asezonaţi cu sare şi piper după gust.
4. Adăugaţi pastele şi amestecati bine.
5.Serviţi pastele fierbinţi cu parmezan presărat deasupra.


Poftă bună!


Mai multe retete delicioase de la Georgiana si Iolanda gasiti pe blogul Sisters Kitchen 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu