Pagini

Chocolate Banana cake





Reteta de la Voinea Georgiana si Iolanda    


Un desert cu gust profund de ciocolată si uşoară aromă de banane!

Ingrediente: (10 porţii)
250 g făină
4 linguri cacao
200 g zahăr
1 linguriţă praf de copt
1/4 linguriţă bicarbonat
1/4 linguriţă sare
2 ouă
120 g unt topit şi răcit
1 linguriţă esenţă vanilie
2 banane mari
85 g cicolată cu lapte sau amăruie

1. Se amestecă făina, cacaoa, zahărul, praful de copt, bicarbonatul şi sarea.
2. Separat se amestecă bananele pasate cu ouăle,untul şi esenta.
3. Apoi turnăm compoziţia cu banane peste amestecul cu făină.5. Amestecam bine.Adăugăm ciocolata tăiată cubuleţe.
6. Ungem o tavă de chec cu unt şi punem hârtie de copt pe fundul tăvii . Turnăm compoziţa şi introducem tava în cuptorul preîncălzit aproximativ 40 de minute.7. Când este gata se lasă să se răcească şi apoi se scoate din tavă. Se poate decora cum doreşte fiecare sau se poate servi simplu.



Mai multe retete delicioase de la Georgiana si Iolanda gasiti pe blogul Sisters Kitchen  

4 comentarii:

  1. Se poate si fara hartie de copt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca da. Eu cand nu folosesc hartie de copt, ung bine tava cu unt sau ulei si o tapetez cu faina.

      Ștergere
  2. Sigur ca se poate,tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Succes!

    RăspundețiȘtergere