Retetea de la Magda Adina
Ingrediente :
- 1 kg file de cod
- 700 g spanac proaspat
- zeama de la 1 lamaie
- 4 catei de usturoi
- 60 g unt
- 100 g cascaval
- 300 g smantana ptr gatit
- 2 oua
- sare
- piper
Curatati spanacul , apoi il spalati in mai multe ape.Taiati frunzele fasii si le puneti la calit intr-o tigaie in care ati incins 1/3 din cantitatea de unt , circa 2 minutele.
Curatati usturoiul si-l zdrobiti intr-un mojar .
Condimentati spanacul cu sare si piper , il stropiti cu 2 linguri de zeama de lamaie, adaugati si usturoiul zdrobit si mai lasati 1 minut sa se caleasca totul.
Daca aveti file de peste congelat , asa cum am avut si eu , lasati bucatile de peste la scurs intr-o strecuratoare, dar inainte de a le pune la scurs , le stropiti cu zeama de lamaie ramasa.
Cascavalul l-am ras pe razatoarea mare , jumatate din cantitate , iar cealalta jumatate am ras-o pe razatoarea mica.
Dupa ce pestele s-a scurs , il sarati si piperati , apoi puneti din cascavalul ras ( cel dat pe razatoarea mare ) pe fiecare bucata de peste , o rulati strans si o prindeti cu o scobitoare.
..citeste in continuare si vezi fotografii pas cu pas pe blogul Catkitchen
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu