Napolitane


Reteta de la Margareta Cismasiu

     Ingrediente:
                  1 pachet foi de napolitana,250gr unt,500gr rahat,250ml apa.4ling nutella,100gr stafide,esenta de rom


                   Mod de preparare:
                Intr-o craticioara se pune pe foc rahatul cu apa.Se amesteca intr-una in el pana se topeste complet.Se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia de pe foc si se adauga nutella,stafidele si romul.Se amesteca bine,sa se omogenizeze.
                Se imparte crema in doua.Se ia prima foaie de napolitana,se unge cu jumatate din crema apoi se acopera cu alta foaie peste care se intinde a doua jumatate de crema.Se acopera cu ultima foaie peste care se pune o greutate sa preseze bine foile.
                Se tine asa la rece pana a doua zi cand se portioneaza si se serveste. 
                
Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu