Rulada rapida


Reteta de lEnyedi Sandor
Un pachet de foietaj de la supermarket, decongelat la temp. camerei...
Un strat destul de gros de mustar dulce, sunca presata si parizer taiat felii subtiri (asta am avut in frigider, dar puteam pune pana la urma orice...), un strat de hrean cu otet, gros si el, am rulat foietajul, l-am taiat rondele de 25 mm (precis toate au fost de 1 tzol), am batut un ou cu ceva faina si dupa ce am pus rondelele pe tava am intins oul peste rondele, sa umple toate "gaurile"...
Condimentat simplu, cu sare, boia dulce si amestec de piper (rosu, negru, alb) macinat proaspat...la cuptor 20 minute la 180 gr.C. sau mai mult...in functie de cuptor..
Se serveste incalzit cate 2 bucati la microunde (max.20 sec.) cu maioneza light cu usturoi....
Succes garantat!

Un an fain sa aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu