tag:blogger.com,1999:blog-1594509841852165678.post8129215637091545070..comments2023-09-13T01:29:56.026-07:00Comments on Bucatar maniac si prietenii: Paine de secara fara framantareUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1594509841852165678.post-60593377685850816862012-09-26T15:43:51.817-07:002012-09-26T15:43:51.817-07:00Anonimului :sigur, cu cea mai mare placere, urmare...Anonimului :sigur, cu cea mai mare placere, urmareste-ne pe blog postarile unde vom "destainui" metoda de obtinere , hranire si mai apoi de utilizare a maia-lei pentru a coace mai multe tipuri de paine traditionala , fara drojdie.<br />Seria de postari a inceput cu cea mai simpla varianta si va trece prin toate etapele ajungand si la cea mai complicata metoda de obtinere a painii...asa simplu si bunhttps://www.blogger.com/profile/17326478845185074155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1594509841852165678.post-88192944245490901302012-09-24T14:12:58.088-07:002012-09-24T14:12:58.088-07:00Draga bucatar maniac,
Daca eu nu doresc sa cumpar...Draga bucatar maniac,<br /><br />Daca eu nu doresc sa cumpar drojdie din comert, crezi ca poti sa imi destainui o reteta traditionala de maia? In felul acesta, o paine facuta in casa (framantata manual, pe gustul meu...) ar fi naturala, atat cat ne permite mediul in care vietuim...Anonymousnoreply@blogger.com