Paine cu carnati


Reteta de la Margareta Cismasiu

Am facut paine si,ca sa mai diversific,m-am gandit sa prepar ceva ce se poate consuma ca atare,fara alt adaos de paine sau alte ingrediente.Asa ca din clasicul aluat de paine de casa am rupt o bucata,cat s-o pot coace intr-o tavita de chec,am intins-o putin cu mana,am pus in ea o bucata de carnat afumat si am rulat-o.Am pus-o in tava unsa cu ulei si am lsat-o sa creasca cateva minute dupa care am dat-o la copt.
A iesit aceasta minunata paine cu carnati afumat,gustoasa si foarte aromata.

Se poate consuma ca atare sau alaturi de o salata sau muraturi.Carnatul e bine copt,iar painea a luat aroma carnatului.O minunatie!E delicioasa si chiar daca are multe calorii, merita incercata.

Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu