Piept de curcan cu ghimbir


Reteta de la Margareta Cismasiu

Este o reteta pe cat de rapida,pe atat de gustoasa.Se face usor si repde,dar gustul si aroma ingredientelor te fac sa mananci incet si sa savurezi in liniste aceasta mancare.

Ingrediente:
500 gr piept de curcan,1 ceapa rosie,3-4 morcovi,4 ling sos de soia,ghimbir ( cam 3-4 cm),sare,piper,1 lingurita zahar,ulei.

Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie fasii inguste.Ceapa si morcovii se curata si se taie julien.Ghimbirul se curata si se da pe razatoare.
Intr-o tigaie se pune ulei de masline la incins.Se adauga bucatile de carne si se calesc pana isi schimba culoarea.Se adauga ceapa si morcovii.Se calesc pana se inmoaie.Se adauga ghimbirul si sosul de soia si se lasa sa fiarba.Se potriveste de sare si piper,se adauga zaharul,iar cand carnea e fiarta,iar sosul scazut,se ia de pe foc.
Se serveste ca atare sau cu garnitura de orez.

  Mai multe retete delicioase de la Margareta gasiti pe blogul eRetete cu Margareta Cismasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu