Reteta de la Anamaria Cook
- 250 - 300 g mazare
- 5 - 6 fire de ceapa verde
- un cartof potrivit
- un catel de usturoi
- 850 ml supa de pui sau legume
- 4 linguri menta tocata marunt
- o lingurita zahar
- o lingura zeama de lamaie sau lime
- 150 ml smantana
Fierbeti ceapa verde tocata marunt cu cartoful si usturoiul pisat in supa de pui sau legume. Dati in fiert apoi reduceti focul si fierbeti pana ce legumele sunt moi.
Adaugati mazarea si fierbeti pentru 5 minute. Nu fierbeti mai mult caci mazarea isi va pierde din gust.
Adaugati menta, zaharul si zeama de lamaie si lasati supa sa se racoreasca putin.
Pasati legumele intr-un blender apoi adaugati smantana si amestecati bine.
Serviti ca atare sau cu cateva crutoane.
Mai multe retete de la Anamaria gasiti pe blogul ei Gatiti cu spor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu