Cheescake cu foi de napolitana


Reteta de la Andreea Denisa

INGREDIENTE
1 foaie de napolitana
150-200 gr branza de vaci
capsuni
3 linguri de zahar
un ou
2-3 linguri de gris
esenta de vanilie Dr.Oetker
100 gr ciocolata
sos de capsuni

MOD DE PREPARARE
Taiem cu forma foaia de napolitana(4 rotunduri). Branza se amesteca bine cu zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul.Incepem asamblarea. Punem in forma rotunda o foaie de napolitana, punem cu lingura branza, capsuna intreaga, iarasi branza si deasupra foaie de napolitana.Dam la cuptor 20 min la foc potrivit.Lasam la racit si o scoatem din forme.
Topim ciocolata si punem pe harie de copt si punem de jur imrejurul tartei, lasam sa se intareasca si dezlipim foaia de copt.

Mai multe retete delicioase de la Andreea gasiti pe blogul ei Dea`s cakes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu